AKP’nin aday adayları kahvaltı da buluştu

AKP 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları, AKP Kapaklı İlçe Teşkilatının düzenlendiği kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programında katılımcılara teşekkür eden AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Bugün 28 Şubat postmodern darbenin yıldönümü. Bugün Asker istedi diye tarikat ve cemaat faaliyetleri irtica kapsamına alındı. Burada bütün Kapaklılara şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dizelerini söylemek istiyorum ‘Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır’” dedi.

AKP’nin aday adayları kahvaltı da buluştu
02 Mart 2015 Pazartesi 18:57

 SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR

AKP Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Aksu Cafe’de AKP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylarına yönelik tanıtım kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltı programının açılış konuşmasını AKP Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Salih Bezgin gerçekleştirdi. Başkan Bezgin konuşmasının başında 28 Şubat sürecine değinerek, “Bugün 28 Şubat postmodern darbenin yıldönümü. Bugün Asker istedi diye tarikat ve cemaat faaliyetleri irtica kapsamına alındı. Burada bütün Kapaklılara şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dizelerini söylemek istiyorum ‘Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır” açıklamasında bulundu.

TEK TEK KENDİLERİNİ TANITTILAR

Kapaklı’nın pozitif ayrımcılık istediğini sözlerine ekleyen Bezgin, “Kapaklı İlçe olduktan sonra daha fazla hizmete aç. Kapaklı’nın hak ettiği hizmeti almak için bütün aday adaylarımıza destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı. AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in konuşmasını tamamlamasının ardından AKP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları tek tek kendilerini tanıtarak özgeçmişleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında katılımcılara kısa bilgi verdiler.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.