Alaca: Faşist ve baskıcı bir uygulama

Cumhuriyet Gazetesi'ne FETÖ ve PKK terör örgütlerine yardım gerekçesiyle düzenlenen operasyona tepki büyüyor. Gazete yöneticileri ve yazarlarının gözaltına alınmasının ardından yurdun birçok yerinde operasyona karşı eylemler yapılırken bir eylem de CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları'ndan geldi

Alaca: Faşist ve baskıcı bir uygulama
01 Kasım 2016 Salı 16:49

CUMHURİYET GAZETESİNE DESTEK VERDİLER
CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları, Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu protesto etmek amacıyla Çerkezköy'ün çeşitli yerlerinde okuma eylemi gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partili kadınlar, Çerkezköy CHP Teşkilatı ile Çerkezköy Belediye Binası önünde ve çay bahçelerinde Cumhuriyet Gazetesi okuyarak operasyona tepki; Cumhuriyet Gazetesi'ne destek verdi.
BASKICI UYGULAMALARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Gerçekleştirilen eylem ile ilgi açıklamada bulunan CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “İktidar partisinin giderek artırdığı faşist ve baskıcı uygulamalarına,  Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı operasyonla bir yenisini daha eklendi. FETÖ’ye destek verme adı altında yapılan bu baskınlarla, yıllarca ömrünü bu gibi örgütlenmelere karşı çıkarak geçirmiş, bu örgütlerden zarar görmüş kişi ve kurumlar bir bir işten atılmakta, kapatılmakta ya da tutuklanmaktadır." dedi.
BASINIMIZIN ÖZGÜR BİR ORTAMA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ
İktidarın, muhalif olan, iktidarı eleştiren bütün kesimleri kendine düşman görmekte ve intikamcı bir zihniyetle ülkemizin geleceğini ateşe atmakta olduğunu belirten Alaca, "Umuyoruz ki iktidar mensupları bu kötü gidişi görür ve basınımız özgürce halka gerçekleri anlatabileceği ortama kavuşur" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.