Albayrak Çukuryurtlularla sahurda buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine bağlı Çukuryurt Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Çukuryurt Mahallemize gönülden gelen bir bağımız var. Burası sürekli olarak ziyaret ettiğimiz bir mahalledir” dedi.

Albayrak Çukuryurtlularla sahurda buluştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:38

BİRLİKTE SAHUR YAPTILAR
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Çukuryurt Mahallemize gönülden gelen bir bağımız var. Burası sürekli olarak ziyaret ettiğimiz bir mahalledir. Bu mahallemizi ve bu mahallenin insanını çok seviyoruz. Bu sene iftar programı düzenlemedik. İftar programı yapan belediyelerimiz var. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kırsal mahallelerimizde sahur programı düzenleyerek vatandaşlarımızla Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak istedik. Sahurun farklı bir bereketi var. Gecenin bu saatinde, birlik içerisinde vatandaşlarımızla soframızı paylaşıyoruz. Böyle güzellikleri yaşamaya, paylaşmaya ihtiyacımız var. Ülkemizin birlik beraberliğe ve güzel günlere ihtiyacı var. Ben, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun. Yaklaşan hasat döneminde de hepinize bereketli kazançlar diliyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyor, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Çukuryurt Mahallesi’ndeki sahur programına Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, TEKPARK A.Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Çukuryurt Mahallesi Muhtarı Ersun Tunçel ve Çukuryurt Mahallesi sakinleri katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.