Albayrak hizmete Şarköy’den başladı

Şarköy’ün Terziköy Mahallesi’nden Saray’ın Sefaalan Mahallesi’ne kadar güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir ve mutlu Tekirdağ’ı yaratmayı hedefleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet kervanı Şarköy’de başladı

Albayrak hizmete Şarköy’den başladı
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:12

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Genel Sekreter Murat Yazan, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşet Erdoğan, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, TESKİ Genel Müdürü Prof.Dr. Halim Orta ile daire başkanlarından oluşan heyetle Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney’i makamında ziyaret eden ve Kaymakam Güney’den ilçe hakkında genel bilgiler alan Başkan Albayrak “TEKEL’in özelleşmesinden sonra bu bölge bağcılıkta kaderine terkedilmiş ve şarapçılık bitme aşamasına gelmiş. Biz bu bölgede yapacağımız projelerle bağcılığı kalkındıracağız. Buraya yapılacak hizmetlerin yüzde 75’i Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek “ dedi.
ŞARKÖY VE ŞARKÖY BELEDİYESİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Bir dizi çalışma için Şarköy’e giden ve Şarköy Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak ve beraberindeki heyet daha sonra çarşıda esnafla selamlaştı, hayırlı işler temennisinde bulundu ve esnafın da istek ve sorunlarını dinledi. Albayrak Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve diğer yetkili personelle çalışma yaparak Şarköy ve Şarköy Belediyesi’nin sorunlarını masaya yatırdı. TESKİ Genel Müdürü Halim Orta’nın TESKİ çalışmalarla ilgili bilgiler verdiği çalışma sonrası açıklama yapan Başkan Albayrak “2. gelişimizde hizmet binalarını açarak faaliyetlerimizi hızlandıracağız. 2. Mavi Bayrak alan Şarköy Belediyemizi de kutluyoruz” dedi.
MUHTARLAR İLE STK BAŞKANLARI İSTEK VE SORUNLARINI BAŞKAN ALBAYRAK’A İLETTİLER
Öte yandan Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarıyla toplanan Başkan Albayrak “Şarköy’ün kaderini değiştirecek bir toplantı yapıyoruz. Şarköy Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla daha büyük avantajlara sahip olacak. Şarköy 34 yıl geri giden kaderini iyiye çevirmek istiyor. Önerilerinizi bize sunun, bu önerilerini ve istekleriniz size hizmet olarak geri dönecek. Büyükşehirden gelecek hizmetlerle Şarköy kalkınmasını hızlı bir şekilde tamamlayacak. Şarköy ve Tekirdağ’ı çok seviyoruz, yapacağımız hizmetlerle çok güzel bir Şarköy yaratacağız” dedi.
Toplantıya büyük ilgi gösteren sivil toplum örgütü başkanları ve muhtarların yanı sıra Şarköylü vatandaşlar da isteklerini ve sorunlarını dile getirdiler. Dile getiren istek ve sorunlar arasında su, yol ve kanalizasyon sorunları başı çekerken pazar  yeri, çocuk parkı, cami tamiri, halı saha, kütüphane ile oyun alanları ve düğün salonu diğer sorunlar ve istekler arasında yer aldı. Bütün sorunların tek tek not edildiğini açıklayan Başkan Albayrak kısa bir zaman içinde sorun ve isteklere çözüm bulunacağını söyledi.
11 ilçe, 362 mahalle,874.475 nüfus ve 6313 km karelik alanda hizmet vereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Hizmet çalışmalarımızı Şarköy’den başlattık, her hafta bir ilçemizi giderek hizmet kervanımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.