Albayrak sahurda vatandaşlarla buluştu ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına katılarak vatandaşlarla birlikte oruca niyetlendi

Albayrak sahurda vatandaşlarla buluştu ​
15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:45

YOĞUN KATILIM
Sahur programında Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, İnecik Mahalle Muhtarı Sabri İşlek ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

SİZ DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYORUZ
Programda konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Ramazan ayının maneviyatını İnecik halkı ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ramazan ayı sevginin, dayanışmanın, kardeşliğin ayıdır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu sene de düzenlediğimiz sahur programları ile siz değerli vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak birinci hizmet dönemimizde gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerimize, ikinci hizmet döneminde de devam ederek Tekirdağ’ı daha da ileriye taşıyacağız. Ben, bu gece burada bizimle olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI
Başkan Kadir Albayrak, sahur programında ayrıca vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyerek, kendilerine ikinci hizmet döneminde yapılacak projeler ile ilgili bilgi verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.