Albayrak'tan Malkara Et Kombina Tesisinde İnceleme

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrupa standartlarında hizmet veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Et Kombina Tesisi'ni ziyaret etti.

Albayrak'tan Malkara Et Kombina Tesisinde İnceleme
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Haziran 2020 Salı 13:23

Başkan Kadir Albayrak, Malkara Et Kombina Tesisine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında tesiste yapılan kesim hizmetlerini, soğuk hava depolarını ve kombina et tesisine ilave olacak alanları inceledi. İnceleme sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, Malkara Et Kombina Tesisi, Büyükşehir Belediyesi olarak bizim kırsal kalkınmayı destekleme ve hayvancılığı geliştirme projeleri kapsamında en büyük yatırımlarımızdan biridir. Tesisimiz her gün kalitesini arttırmaya devam ediyor. Tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimi sunarım." dedi.
Başkan Albayrak'a ziyareti sırasında Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal da yer aldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.