Albayrak: Vatan müdafaanız bizler için kutsaldır ​

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı, Büyükşehir Belediyesinin Çerkezköy Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti

Albayrak: Vatan müdafaanız bizler için kutsaldır ​
16 Ocak 2019 Çarşamba 20:21

BU VATANDA YAŞAMAMIZA VESİLE OLDU
STK’ların durumu hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette gazilere değer verdiklerini dile getiren Başkan Kadir Albayrak, “Gazilerimiz vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş insanlardır. Bu vatanın savunmasında verdikleri emek, göstermiş oldukları cesaret, azim ve kararlılık bugün bizlerin hür bir şekilde bu vatanda yaşamamıza vesile oldu. Vatan müdafaanız bizler için kutsaldır. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri de Başkan Albayrak’ın ve Büyükşehir Belediyesinin kendilerine olan desteklerini her daim hissettiklerini ifade ederek Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.