Ali Ertem’e nezaketsizlik yapılmıştır

MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, AK Parti Üyesi Mustafa Bilgin’in AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimini eleştirerek kullandığı ‘Bize Mustafa Ordu gibi bir ilçe başkanı gerekli’ şeklindeki ifadesini yorumladı. Ordu “Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının içinde büyük rahatsızlık olduğunu dışarıdan görüyoruz. Çerkezköy’de 28 bin seçmeni olan bir partinin en azından 28 tane Mustafa Ordu gibi İlçe Başkanı çıkarabileceğine şahsım adına inanıyorum” ifadelerini kullandı

Ali Ertem’e nezaketsizlik yapılmıştır
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:55

AK PARTİLİ SEÇMENLERDEN DUYUYORUM
Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, iyi bir İlçe Başkanı’nın nasıl olması gerektiğini açıklayan Mustafa Ordu “Tabi, AK Partili bir seçmenin şahsım hakkında kullandığı ifade için teşekkür ediyorum. Bu ifadeyi şahsım olarak da birçok AK Partili seçmenden duyuyorum” dedi.
 
RAHATSIZLIK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ
Parti içerisinde en azından 28 tane Mustafa Ordu gibi İlçe Başkanı çıkabileceğini dile getiren Ordu “Kendi içlerinde büyük bir rahatsızlık olduğunu dışarıdan görüyoruz. Ancak 28 bin seçmeni olan bir partinin için en azından 28 tane Mustafa Ordu gibi bir ilçe başkanı çıkacağına inanıyorum” dedi.
 
ERTEM’İN ELİNDEN MİKROFON ALMAK DOĞRU DEĞİLDİR
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın, Ekim ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda İlçe Başkanı Reşat Bahar ile Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem arasında yaşanan sözlü tartışma iddialarına da değinen Ordu  “Toplantıda Ali Ertem’e nezaketsizlik yapılmıştır. 2 dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapmış, son seçime de aday olarak giren Ali Ertem’in elinden mikrofon almak doğru bir hareket değildir. Divan başkanının bu hareketi yapması hiçbir edebe yakışmaz, sığmaz” şeklinde konuştu.
 
ATAMA YAPSINLAR HİÇBİR ŞEY İLE UĞRAŞMASINLAR
Açıklamasının devamında CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde yaşananlara da değinen Ordu “Kongreye bir ay kala CHP delegelerine seslenerek, adaylarından birinin imar sorunu bulunan binada oturduğunu anlatmıştım. Ancak delegeler, kendisine oy vererek İlçe Başkanı seçtiler. Bir şey daha söylesem, Milletvekili yapacaklar. Kongrede ise rakip, İlçe Başkan adayını konuşturmadılar. Hani neresinde bunun demokrasi? O zaman atama yapsınlar hiçbir şey ile uğraşmasınlar” dedi.
 
MHP’YE İHTİYAÇ VAR
Mustafa Ordu, canlı cansız tüm varlıkların Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı olduğunu dile getirirken “MHP’nin içinde bir İrlandalı grup olabilir, ama bu da temizlenir” ifadelerini kullandı.
 
MUSTAFA ORDU SADECE GERÇEKLERİ SÖYLÜYOR
Ordu açıklamasının sonunda, dönemin MHP’li Karaağaç Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak görev yapan MHP’li Sait Torun’un yerel seçimlere 4 ay kala görevden alındığını söyleyerek “Görevden alınan arkadaşımızın yerine AKP’li meclis üyesi Başkan Yardımcısı olarak atandı. 20 yıl özel bir fabrikada çalışan Adnan Bey, işten çıkarıldı. Ancak yaşanan bütün bunlara rağmen ne MHP milletvekilinin ne de MHP il Başkanının sesi çıktı. Neyi temsil ediyorlar? Milletvekili sürekli ‘Mustafa Ordu beni eleştiriyor’ diye serzenişte bulunuyor. Mustafa Ordu sadece gerçekleri söylüyor” dedi.   

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.