Alışık; ‘Gecemizde hiçbir ‘Sakatlık’ yok’

27 Nisan akşam Trakya Gecesi adı altında düzenlenen etkinlik hakkında konuşan TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, “Düzenlediğimiz gecede çok yoğun ilgi gördük. Bize bildirilen tek şikâyet yerimizin dar olması ve salonumuzun kapasitesinin 150 kişilik olmasıdır. Bu duruma rağmen yoğun ilgi görmemiz bizleri çalışmaya daha da heveslendirmiştir. Bu güzel gecemizde hiçbir ‘SAKATLIK’ yoktur. Toplanan bütün yardımlar yerlerine ulaşmıştır” dedi

Alışık; ‘Gecemizde hiçbir ‘Sakatlık’ yok’
06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:29

TEK ŞİKAYET YERİN DAR OLMASI OLDU

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık yaptığı yazılı açıklama ile geçtiğimiz günlerde düzenledikleri Trakya Gecesini değerlendirdi. Alışık , TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları olarak düzenledikleri Trakya Gecesinde yoğun ilgi gördüklerini ifade ederek, “Bize bildirilen tek şikâyet yerimizin dar olması ve salonumuzun kapasitesinin 150 kişilik olmasıdır. Bu duruma rağmen yoğun ilgi görmemiz bizleri çalışmaya daha da heveslendirmiştir. İlerleyen zamanlarda talep üzerine yöresel değişik gecelerimiz düzenlenecektir. Yoğun istek üzerine diğer etkinliklerimiz gerekli izinler alındıktan sonra geniş mekânlarda gerçekleşecektir” diye konuştu.

ERZAKLARIN DAĞITIMI YAPILDI

Zeynep Alışık konuşmasının devamında, “Bu ilk tanıtım gecemizde bizi en çok onurlandıran sayın Belediye Başkanımızın eşi Güliz Akay hanımefendi ve TSD Genel Merkez Kadınlar Kolunun genel başkan ve yönetiminin aramızda olmasıdır.  Bizim çalışmalarımızın diğer şubeler arasında ilk olduğunu ve devamını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz 27 Nisan pazartesi akşamı Trakya Gecemiz de kadınlara özel yaptığımız eğlenceden toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi dernek üyelerimize erzak çantası hazırlayarak erzak çantalarımızın dağıtımını yaptık” dedi.

GECEDE HİÇBİR SAKATLIK YOK

Sakatlar derneği üyesi olan Vildan Civaş‘ın kuaför ve giyim kuşamını üstlendiklerini sözlerine ekleyen Alışık, “Engelli bir bayan üyemizin sağlık sorunları için yol hastane muayene ve tüm sağlık giderleri bu toplanan bağışlarla karşılandı. Ve buradan da anlaşılabileceği gibi bu güzel gecemizde hiçbir ‘SAKATLIK’ yoktur. Toplanan bütün yardımlar yerlerine ulaşmıştır. Bu gece de emeği geçen arkadaşlarım başkan Zeynep Alışık, İlknur Sancaktar, Tunay Kanat, Nigar Erdoğan, Süheyla Usta, Ülker Kosuva, Gönül Tecmen, Hatice Kolor, Zehra Acar, Derya Fıçıcıoğlu, ve Meral Dağaşan olmak üzere tüm emeklerine teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye devam edin” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.