“Alkışlanılacak bir takım oluşturuyoruz“

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü son olarak bir dönem Çerkezköyspor'da da top koşturan sağ açık oyuncusu Oğuz Kaptan'ı renklerine bağladı. Gerçekleşen transferin ardından konuşan Kulüp Başkanı Murat Narçın Oğuz Kaptan'ı transfer ettikleri için mutlu olduğunu ifade ederek "Yaptığımız transferler ile kalitemizi ortaya koymuş olduk. En iddialı takım olduğumuza inanıyoruz. Sadece futbol yeteneği olarak değil karakter olarak da iddialıyız. Alkışlanacak bir takım imrenilecek bir Çerkezköy oluşturmak istiyoruz" dedi

“Alkışlanılacak bir takım oluşturuyoruz“
13 Ağustos 2014 Çarşamba 17:57

 MEVKİİSİNİN EN İYİSİ

Transfer sezonunda adından sıkça bahsettiren ve yaptığı transferler ile sezona hazır durumda olan 1911 Çerkezköyspor son olarak Oğuz Kaptan ile anlaşmaya vardı. Düzenlenen basın toplantısında Oğuz Kaptan transferi ile ilgili konuşan Başkan Murat Narçın "Oğuzu her zaman beğeniyorduk. Kendi mevkisinin en iyisi olduğunu biliyoruz. Hem sağ açık gerektiği zaman da sağ bek oynama kabiliyeti var. Burada başarılı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

Oğuz Kaptan'ın bugüne kadar üç talibinin olduğunu fakat kendisinin 1911 Çerkezköyspor'u seçtiğini dile getiren Narçın "Bizleri kırmayarak bizimle anlaştı. Kendisi ile iki kere telefonda görüştük. Birincisinde bana zaman verin biraz düşüneyim dedi ve ertesi gün bizimle anlaşmayı kabul etti. Transfer öncesinde eğer kendisine daha iyi bir teklif varsa onu da değerlendirmesi konusunda yardımcı olacağımızı da belirttik. Bizleri seçti. Onun iyi bir futbolcu olduğunu herkes biliyor" dedi.

İDDAALI BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ

Bu sezon için BAL ligi seviyesinde bir takım oluşturduklarını ve oldukça iddaalı olduklarını dile getiren Narçın "Kulübümüz Çerkezköy'ün adını taşıyor. İddaalı bir şekilde geliyoruz. Takımımızı BAL ligi seviyesinde kurduk. Hedefimiz bu sezon BAL ligine çıkıp ertesi sezon da 3. lige yükselmektir. Bizler hep diyoruz futbolu destekleyelim, kötü amaçlardan kendimizi çekelim" şeklinde konuştu.

ÇERKEZKÖY'DE SPORA İHTİYAÇ VAR

Güreş ve masa tenisi branşlarında da bir takım çalışmalarının olduğunu dile getiren Narçın "Çerkezköy'de spor'a ihtiyaç var. İnsanların bir beklentisi var. Güreş ve masa tenisi branşlarında da olacağız. Daha sonra voleybol ve basketbolu da yürürlüğe koymak istiyoruz. Çerkezköy'deki spor durgunluğunu atmak istiyoruz ve bu ilk etapta futbol ile daha çabuk görünüyor" dedi.

BÖLGENİN EN İYİ FUTBOLCULARI İLE ANLAŞTIK

Bölgede bulunan futbolculardan en iyileri ile anlaştıklarını dile getiren Narçın "Takımımızın kalitesi oldukça yüksektir. Bölgedeki en iyi futbolcular ile anlaşmaya vardık. Bizleri kırmayarak bizimle mücadele edecekler. En iddaalı takım olduğumuza inanıyoruz. Sadece futbol yeteneği olarak değil karakter olarakta iddaalıyız. Çerkezköy'de insanlara kavga ve gürültüden uzak sporcuyu ve sporu aşılamak istiyoruz. Alkışlanacak bir takım imrenilecek bir Çerkezköy oluşturmak istiyoruz" derken ay başında antremanlara başlayacaklarını da belirtti.

GÜZEL OLUŞUMDA BENDE OLMAK İSTEDİM

Süper Amatör Lig takımlarından Garajlar Taçspor'dan Çerkezköyspor'a transfer olan ve Çerkezköyspor'da 3 yıl top koşturan Oğuz Kaptan 1911 Çerkezköyspor takımı ile anlaştığından dolayı mutluluğunu dile getirirken "Çerkezköy'e uzun yıllar emek verdim. 1911 Çerkezköyspor ile anlaşmamın nedenlerini sıralayacak olursam Murat Başkan ve güzel insanların bir arada olup güzel bir oluşum içerisinde olmaları beni buraya getirdi. Bu oluşumun içerisinde olmak istedim. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

KENDİMLE ALAKALI BİR PROBLEM YOK

Basın mensuplarının Çerkezköyspor'dan sorunlu ayrıldığı yönünde sorduğu soruya cevap veren Kaptan "Çerkezköyspor'dan ayrılırken yaşanan sorunlar kendimle alakalı değildi. Taraftarlarla aramda herhangi bir problem yok. Herkes zamanla gerçeği gördü ve olaylar tatlıya bağlandı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.