‘Alt ve üst yapı için ÇOSB’ye bakarak örnek almak yeterli’

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yeni ziyaret durağı Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü oldu. AK Partili heyeti Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ile Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan karşılarken, Abdullah Öğe yaptığı açıklamada, “Çerkezköy OSB’nin sanayicilere yönelik gerçekleştirdiği örnek çalışmaların dışında hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarıyla da birçok belediyeye örnek teşkil ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını örnek almak isteyenlerin yurt dışına çıkmasına gerek yok. Çerkezköy OSB’ye bakarak örnek almaları yeterli olacaktır” dedi

‘Alt ve üst yapı için ÇOSB’ye bakarak örnek almak yeterli’
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:42

 İKİNCİ DURAK ÇOSB OLDU

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etmelerinin ardından bir sonraki durakları Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü oldu. AK Partili heyeti Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ile Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. İlçe Başkanı Öğe, ziyarette Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HEDEFLERİN GERÇEKLEŞMESİNDE SANAYİCİLERE DE GÖREV DÜŞÜYOR

Siyasetçinin birçok fedakarlıklarda bulunarak topluma hizmet için faaliyet gösterdiğini ifade eden Öğe, “Bundan dolayı da siyasetçi saygıyı hak ediyor. Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı çalışmalarda saygıyı fazlasıyla hak ediyor. AK Parti olarak 2023 ile 2071 yılına yönelik hedeflerimiz bulunuyor. Bu hedeflerin gerçekleştirilmesinde sanayicilerimize de görevler düşüyor” açıklamasında bulundu.

TOPLUMUMUZA KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Abdullah Öğe’nin ardından konuşan Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu’na çalışmalarında başarılar dileyerek, “İlçe Yönetiminde yer alan her isim hem işinden hem de özel yaşamından fedakarlıklar yaparak toplum yararına faaliyet gösteriyor. Hizmet için bir arada bulunuyorsunuz. Bu anlamda bizler de burada kamu görevi yaparak hem sanayicilerimize hem de toplumumuza katkı sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

ÜLKE DAHA İYİ NOKTALARA GELECEKTİR

Ülkelerin gelişmesinde olmazsa olmazlardan birinin sanayi gelişimi olduğunu sözlerine ekleyen Özdoğan, “Sanayinin çarkları döndükçe, istihdam sağlanacak ülke de büyüyecektir. Aksi halde sanayide çark işlemiyorsa, büyümeden söz edemeyiz. Çerkezköy OSB olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu anlamda sanayiye kalifiye eleman sağlama adına da bünyemizde okul açtık. Okuldan yetişen, kalifiye elemanlar sanayi kuruluşlarında istihdam edilecekler. Bir anlamda hem istihdama katkı sağlayacağız hem de sanayicinin kalifiye eleman ihtiyacına cevap vereceğiz. Bu şekilde üretimde verimlilik artacak, ülke daha da iyi noktalara gelecektir” dedi.

ÇOSB’YE BAKARAK ÖRNEK ALMALARI YETERLİ OLACAK

Çerkezköy OSB’nin çalışmalarıyla Çerkezköy’ün adını başarıyla duyurduğunu belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, şunları söyledi; “Türkiye genelinde Çerkezköy denilince akla ilk olarak Sanayi geliyor. Çerkezköy OSB tüm OSB’lere örnek gösteriliyor. Bizde bundan mutluluk duyuyoruz. Çerkezköy OSB’nin sanayicilere yönelik gerçekleştirdiği örnek çalışmaların dışında hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarıyla da birçok belediyeye örnek teşkil ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını örnek almak isteyenlerin yurt dışına çıkmasına gerek yok. Çerkezköy OSB’ye bakarak örnek almaları yeterli olacaktır”

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURUYORUZ

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ise yaptığı konuşmada, “OSB olarak bir anlamda kamu görevi yürütüyoruz. Siyasetçi değiliz ama hizmet anlamında elimizden geleni yapıyoruz. Zaman zaman Çerkezköy bizden ayrılmaya çalışsa da bizim kapımız herkese açık. Yaptığımız çalışmalarla Çerkezköy’ün adını duyuruyoruz” ifadelerini kullandı.

KOORDİNELİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Çerkezköy ile Çerkezköy OSB’nin bir bütün olduğunu belirten Abdullah Öğe, “Çerkezköy ile Çerkezköy OSB’nin ayrılması doğru olmaz. Siz ayrılmak isterseniz, ayrılmamanız için size yapışırız. Çerkezköy’ü OSB’den ayırmak mümkün değil” dedi. Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Çerkezköy OSB ile koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade ederken, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu da toplum yararına katkı sunmak adına birlikte çalışmaya her zaman açık olduklarını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.