Altın çocuklara diş muayenesi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nin Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Uzmanları, Altın Kreş’te öğrenim gören 4-5-6 yaş grubu öğrencilerin ağzı ve diş sağlığı konusunda bilgilendirmesini ve diş muayenelerini gerçekleştirdi

Altın çocuklara diş muayenesi
03 Mayıs 2016 Salı 15:41

İRMET’İN SEMİNER SALONUNDA TOPLANDILAR

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. İsmet Yasal, Altın Kreş’in 4- 5-6 yaş grubu öğrencileriyle hastanenin seminer salonunda bir araya geldi. El kuklalarıyla öğrencilere ağız ve diş sağlığı konusunda hikayeler anlatan Dt. Yasal, beslenme alışkanlıkları ve ağız temizliği hakkında minik öğrencileri bilgilendirdi.

MUAYENE EDİLDİLER

Seminerin tamamlanmasından sonra Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne giden öğrenciler burada, Dt. İsmet Yasal ve Dt. Esra Olgaç tarafından ücretsiz diş muayenesinden geçirildiler. Etkinliğe Altın Kreş’ten 30 öğrenci katıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.