Altınel: Aday olup olmayacağım henüz belli değil

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, görevde olduğu 2 buçuk yıllık sürede yapılan faaliyetleri ve geçtiğimiz günlerde açıklanan Gençlik Kolları kongre takvimini değerlendirdi

Altınel: Aday olup olmayacağım henüz belli değil
22 Temmuz 2015 Çarşamba 18:00

 KONGRE TAKVİMİNİ DEĞERLENDİRDİ

 

Kongre takviminin işleyişi ve tarihleri hakkında açıklamalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, “17 Ağustos’ta adrese dayalı güncelleme işlemleri olacak ve bu güncellemeler 24 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 31 Ağustos’ta başlayacak olan askı sürecinde üye tüzel kişilikleri askıya alınacak. 7 Eylül saat 18.00’a kadar listelerin askıda olması gerekiyor. 7 Eylül son itiraz günü olurken itirazlar 14 Eylül’e kadar karara bağlanacak. 21 Eylül – 26 Ekim arasında ilçe gençlik kolları kongrelerini yapmak zorundalar. İl kongreleri 2 – 7 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Kurultay tarihimiz henüz belli değil ama yakın zamanda tarihin açıklanması bekleniyor. Genel Sekreterliğimizin resmi olmayan verilerine göre 601 tane Gençlik Kolları’na kayıtlı üyemiz var. Kongrenin ilk oturumunda üye sayısının yarısından 1 fazla katılım olması gerekiyor. Eğer gerekli katılım sağlanamazsa ikinci oturumda katılım gösteren üyelerin sayılarına bakılmaksızın seçime gidilecektir. Tüm üyelerimizden kongreye katılmalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

 

ADAYLIK DURUMU EKİP DEĞERLENDİRMESİNİN ARDINDAN NETLEŞECEK

 

Yeniden başkan adayı olup olmayacağı sorusuna cevap veren Altınel, “Öncelikle görev yaptığım 2 buçuk yıl boyunca dönem dönem Gençlik Kollarımızda çalışarak yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Adaylığım konusuna gelince… Önümüzdeki günlerde Gençlik Kolları ekibimizle bir araya gelerek hem geçmişe yönelik durum değerlendirmesi hem de geleceğe dair planlarımızı yapacağız. Yapılacak bu görüşmelerin ardından aday olup olmayacağımı açıklayacağım.” ifadelerini kullandı.

 

“HATALARIMIZIN MAZUR GÖRÜLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı 2 buçuk yıllık süre içerisinde partili – partisiz Çerkezköy halkından olumlu tepkiler aldığını belirten Altınel, “2 buçuk yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Şu anda Çerkezköy’de en uzun süre Gençlik Kolları Başkanlığı yapan kişi benim. Bu süre içerisinde Çerkezköy halkıyla yaptığımız görüşmelerde partili – partisiz çoğu vatandaştan güzel yorumlar aldım. Tabii ki hatalarımız olmuştur. Bu hatalarımızın mazur görülerek gençliğimize verilmesini temenni ediyorum.” dedi.

 

BAŞKANLIK SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

 

Geride bırakılan 2 buçuk yıllık süreçte Gençlik Kolları olarak yapılan önemli faaliyetlerden bahseden Altınel, “Göreve ilk geldiğimiz zamanda ilk olarak Çerkezköy’de bir firmanın tiyatro grubuyla Çanakkale’yi anlatan bir oyun sergiledik. Ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Genel Merkezimizin atadığı ekiple birlikte Cumhurbaşkanı Adayımızı destekleyerek bu yönde çalışmalar yaptık. 9 Kasım 2014 gecesi başlayıp 10 Kasım sabahı biten Atatürk’e saygı ve Anma nöbetimizi gerçekleştirdik. Gece boyu tuttuğumuz nöbet esnasında bizlere sahip çıkarak ikramlarda bulunan Çerkezköy halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında artık geleneksel bir hale gelen kahvaltı programımıza Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerimizi davet ederek Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladık. 24 Ocak 2015 tarihinde Çerkezköy’de bir ilki gerçekleştirerek Uğur Mumcu Soğuk Heykel Atölyesi işbirliğiyle Belediye Hizmet Binası Önünde çevre ilçelerde de ses getiren bir Uğur Mumcu Anma Etkinliği düzenledik. Çerkezköy’de kapalı otopark üzerinde bulunan alanda Dünya Otizm Farkındalık Günü için geniş katılımlı bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimiz her kesimden beğeni topladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları ekibimizle birlikte tarihsel bilincimizi geliştirmek için Çanakkale’yi ziyaret ederek şehitlikleri gezdik. 7 Haziran Milletvekilliği Seçimleri’nde İlçemize gelen Milletvekili Adaylarımızla birlikte cadde cadde, sokak sokak gezerek halkımızı ziyaret ettik. Bu etkinliklerimiz dışında Ülke ve İlçe gündemimizde gelişen olaylarla ilgili tamamen açık kalplilikle basın açıklamaları düzenleyerek sesimizi duyurmaya, halkın sesi olamaya çalıştık.” diye konuştu.

 

ALTINEL TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Yeniden aday olup olmayacağı henüz net olmayan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, görevine adeta veda edercesine, görevi süresince desteklerini eksik etmeyen şahıslara tek tek teşekkürlerini iletti: “Başkanlık sürecimde bana destek olan İlçe ve Kadın Kolları Yönetimime, Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a, Gençlik Kolları’nda beraberce hizmet etmeye çalıştığımız Gençlik Kolları ekibime, geçmiş dönemlerde Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak partiye destek veren arkadaşlarıma, en önemlisi de desteklerini benden hiçbir zaman esirgemeyen aileme çok teşekkür ediyorum. Seçime katılacak aday arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.