Amacımız Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu sevdirmek

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısı ile gazetelerde kendileri hakkında çıkan haberlere karşılık yaptıklarını açıklamada, amaçlarının polemik yaratmak değil, Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu sevdirmek adına var güçleriyle çalışmak olduğunu ifade ettiler.

Amacımız Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu sevdirmek
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:36

HER İKİ TAKIMDA TRANSFER ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor takımları son günlerde futbolcu transferi konusunda hummalı bir çalışma içine girdiler. Her iki takımında transfer çalışmaları devam ederken, Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın açıklaması ile 1911 Çerkezköyspor yönetimi ve yeni transfer edilen oyuncular hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu.
TRANSFERLERLE ALAKALI OLAYLAR SAPTIRILIYOR
Yapılan açıklamaların ardından 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyeleri düzenledikleri basın toplantısı ile kendileri hakkında yapılan açıklamalara cevap verme mahiyetinde açıklamalarda bulundular. 1911 Çerkezköyspor Yönetimi Yaptığı Açıklamada, “Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyelerinin hepsinin spor ve sporculuk geçmişi vardır. Aynı zamanda hem spor kulüplerinde hem de diğer alanlarda yönetici olarak tecrübeleri üst düzeydedir. Ama şunu belirtmek isteriz ki yapılan transferlerle alakalı olaylar saptırılmaktadır” denildi.
EN İYİ ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Yapılan transferlerde hiçbir şaibenin bulunmadığını belirten yöneticiler, “Kulüp olarak aslı olmayan haberlerle Çerkezköy basınını meşgul etmek istemiyoruz. Bu bölgede ki tüm kulüplerimize karşı saygı ve sevgiyle yaklaşıyoruz. Bundan sonraki basın açıklamalarımızda da bu tarz insanları birbirine düşürücü hiçbir habere cevap vermeyeceğiz. Kulüp yöneticileri olarak bizim amacımız polemiğe girmek değil, sporu ve sporcuyu Çerkezköy halkımıza sevdirmek olacaktır. Bu doğrultuda da elimizden gelenin fazlasını yaparak yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.