Amasyalı hemşerilerini ziyaret etti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi Müdür yardımcılığı görevini yürüten Hasbi Altuntaş, 10 Temmuz tarihinde Merzifon Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı. Yeni görevine başladıktan sonra Çerkezköy’e gelerek Amasyalı hemşerilerini ziyaret eden Hasbi Altuntaş’a Amasyalılar Derneği yönetimi tarafından plaket takdim edildi

Amasyalı hemşerilerini ziyaret etti
14 Eylül 2015 Pazartesi 08:48

MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNDE BULUNDU

Uzun bir süre ÇOSB Anadolu Teknik Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Hasbi Altuntaş, Merzifon Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı. 5 Temmuz tarihinde görevine başlayan Altuntaş geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’e gelerek Amasyalı hemşerilerini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çerkezköy Amasyalılar Derneği tarafından da Hasbi Altuntaş için dernek binasında uğurlama programı düzenlendi.

YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Programda konuşan dernek Başkanı Ali Çelik, “Hasbi hocamız derneğimizin kurucu üyesidir. Kendisi Amasya ilimizin Merzifon ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde Bölge Müdürü oldu. Hizmetlerinden dolayı hocamıza küçük bir uğurla töreni düzenleyerek plaketle ödüllendirmek istedik. Hasbi hocamızın bize çok emeği oldu. Derneğimiz kapanma aşamasına geldiğinde bizlere çok yardımcı oldu. Yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz ve yeni görev yerinde de kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

TÜM GÜZELLİKLER BU DERNEĞİMİZ SAYESİNDE OLDU

Dernek Başkanı Ali Çelik’in ardından tüm hemşerilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hasbi Altuntaş, “Ali başkan derneği kuruyoruz ama kapatacağız demişti. Kurulmuş dernek kapatılmamalı ve bizler üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız mantığıyla maddi manevi destek olarak devam etsin dedik ve derneğimiz yeniden canlandı. Bundan dolayı da aşırı derece mutluluk duyuyorum. Şu an burada oturup hasbihal edebiliyorsak bu dernek sayesindedir. Bir hastamız olduğunda sahipsiz olmadığını gösterebiliyorsak yine bu derneğimiz sayesindedir” diye konuştu.

İNŞALLAH HELALİYLE HİZMET EDERİZ

Derneğin ilk kuruluşunda kurucu üye olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Altuntaş, “Bizleri böyle göreve layık gören herkese teşekküre diyorum. Derneğimiz çok iyi ilerliyor. Toplanmış olmamız beni uğurlamış olmanız çok duygulandırdı. Merzifon’da Çerkezköy Amasyalılar derneğinden geliyorum diyen bütün hemşerilerimize kapımız açık ama dernekten şu kişinin selamını getirdim dediği zaman çok daha mutlu olacağım. Başımızın üstünde yeriniz var. Allah bize bu görevi layık gördü. İnşallah hakkıyla helaliyle hizmet etmeyi nasip eder” ifadelerini kullandı.

ÜYELİĞİNİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİ

Organze bölge müdürlüğünün sorumluluğu ağır olan görev olduğunu sözlerine ekleyen Hasbi Altuntaş şunları söyledi; “Bir yerde belediye gibi çalışıyorsunuz. Yol yapımı alt yapısı hepsinden siz sorumlu oluyorsunuz. Ben 10 Temmuz tarihinde göreve başladım. Bazı sıkıntılar vardı ama bertaraf etmeye çalıştık. Hasbi hoca burada bir okulda kurucu müdürdü ama sizin bir kardeşinizdi. Dernek yönetiminize de başarılar diliyorum. Daha güzel şeyler yaparak muvaffak olursunuz inşallah. Dernekteki kurucu üyelikten vazgeçmiyorum. Burada olmasam da Amasyalılar derneği üyesi olarak her yıl başında aidatımı peşin ödemek kaydıyla üyeliğimin devam etmesini istiyorum”

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından da Çerkezköy Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, Hasbi Altuntaş’a emek ve katkılarından dolayı yönetimi adına plaket takdim etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.