Amasyalılar iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Amasyalılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri düzenlenen iftar programında bir araya geldiler. İftar öncesinde davetlilere Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi ziyafeti sunulurken Dernek Başkanı Ali Çelik davete icabet eden herkese teşekkürlerini sundu.

Amasyalılar iftarda bir araya geldi
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:27

KURAN TİLAVETİ SUNULDU
Çerkezköy Amasyalılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği organize edildi. Dernek Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı iftar programında davetlilere Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi ziyafeti sunuldu. Akşam ezanının okunmasıyla beraber tutulan oruçlar açılırken yemek sonunda yapılan dua ile program sona erdi.
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Çerkezköy Amasyalılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik iftar sonrası yaptığı konuşmada iftar programı ile beraber piknik ve gezilerinde yapılacağını belirterek, “Bugünkü programı yapmamızda emeği geçen ve katkıda bulunan teşekkür ediyorum. Derneğimizin açılışının yaklaşık beşinci ayındayız ve hızla büyümeye devam ediyoruz ve bu büyüme hızı bizi çok mutlu ediyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda piknik programı, Çanakkale gezi programları gibi sosyal aktivitelerde yapacağız. Bugünkü katılım nasıl olduysa diğer aktivitelerde de aynı olmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.