Amasyalılardan 1. yıl kahvaltısı

Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, derneğin 1.Kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi

Amasyalılardan 1. yıl kahvaltısı
28 Nisan 2015 Salı 16:54

 KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından dernek kuruluş yıl dönünü nedeniyle üyelerine yönelik birlik ve beraberlik kahvaltısı verildi. Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programına CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili ev aynı zamanda Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr.Candan Yüceer, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, resmi ve özel kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik ile dernek yönetim kurulu üyeleri kahvaltı boyunca misafirleriyle yakından ilgilenirken, Çelik, kahvaltıyı 1.kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediklerini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.