ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MEZUNİYET TÖRENİ

Gülerçin Koleji Anaokulu öğrencileri mezuniyet kutlamalarında ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Minikler, dans edip oynarken, anne ve babalar bu güzel görüntüleri cep telefonlarıyla kaydedip ölümsüzleştirdi

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MEZUNİYET TÖRENİ
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Anaokulu 2010-2011 Eğitim ve Ööğretim sezonunu düzenlenen bir eğlence programıyla kapattı. Mezuniyet töreninde minik öğrenciler yaptıkları gösterilerle, büyükleri heyecanlı anlar yaşattı. Çocuklarını birbirinden renkli kostümler içerisinde gören anne ve babalar cep telefonlarına sarılarak, bu anı ölümsüzleştirdi.
MİNİKLER OYNADI, BÜYÜKLER GÖRÜNTÜLEDİ
Gülerçin Koleji'ndeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Oktay Becerik'in yaptığı konuşmasının ardından anaokulu öğrencilerinden oluşan koro, çocuk şarkılarıyla mezuniyet töreninin açılışını yaptı. Daha sonra art arda çeşitli yaş gruplarına dahil öğrenciler hazırladıkları gösterilerle velilerin karşısına çıktı. 3 yaş grubu öğrencilerinin "Mantarlar Rondu" ekibi ilk gösteriyi yaptı. Hemen ardından "Üsküdar'a gider iken" ve "Tin tini mini hanım" adlı parçalar eşliğinde, 6 yaşındaki anaokulu öğrencileri dans gösterisi yaptı.
5 yaşındaki öğrencilerin yaptığı 'İngilizce gösteri' ise mezuniyet törenine katılanları büyüledi. Gösteriler sırasında anne ve babalar çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Kimi veli cep telefonuyla kimi de kamera ve fotoğraf makineleriyle çocuklarının dans gösterileri sırasında görüntülerini kaydetti.
KEP ATARAK MEZUNUYETİ KUTLADILAR
Miniklerin eğlence gösterileriyle devam eden programda 'Roman dansı' ve 'Sandalye dansı'nı yine bir başka 6 yaşındaki öğrencilerden oluşan grubun 'Modern dans gösterisi' takip etti.
Dans gösterilerinin ardından Gülerçin Koleji Anaokulu tarafından hazırlanan 'Bebektim-büyüdüm' adlı slayt gösterildi. Programın başında 'İngilizce' yapılan gösterinin bir benzeri bu kez 'Almanca' olarak öğrencilerde gerçekleştirildi. Slayt gösterilerinde son olarak 'Bir yılımız böyle geçti' adlı slayt gösterisi takip etti. Velilerin büyük bir merakla izlediği gösterinin ardından 'Bayrak gösterisi' ile miniklerin şovu sona erdi. Mezuniyet töreni kep töreniyle tamamlandı. Minikler, keplerini havaya atarak 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı'nı noktaladı. Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet törenine velilerin yanısıra Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.