Anaokulu Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Kapaklı Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Emine Penbeten Adal Anaokulu öğrencilerine sıfır atık eğitimi verildi.

Anaokulu Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2021 Cumartesi 10:26

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülük ettiği ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında Kapaklılı minik öğrencilere geri dönüşüm konusunda eğitimler veriliyor.
Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Emine Penbeten Adal Anaokulu öğrencilerine verilen eğitimde öğrencilerde çevre bilincinin oluşması için geri dönüşümün önemi, çöp olarak bilinen atıkların geri dönüşüm sayesinde tekrar kullanılabilir hale getirildiği, bu sayede ülke ekonomisine katkıda bulunulduğu ve atıkların nasıl toplanması gerektiği broşürlerle birlikte anlatıldı. Ayrıca öğrenciler ve velileri tarafından toplanarak okula getirilen bitkisel atık yağlar Kapaklı Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alındı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.