Anfi'de komedi dünyası

Çerkezköy Belediyesi tarafından yarın akşam Anfi Tiyatro'da tiyatroseverleri gülmekten kırıp geçirecek bir oyun. Komedi Dünyası adlı Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından sergilenecek oyun saat 20.00'da başlayacak.

Anfi'de komedi dünyası
21 Haziran 2011 Salı 00:00

Tiyatroseverlere bol bol gülecekleri bir oyun. Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Komedi Dünyası" adlı oyun yarın akşam Anfi Tiyatro'da tiyatroseverlerle buluşacak. Çerkezköy Belediyesi'nin katkılarıyla sahnelenecek oyun, ücretsiz olarak izlenecek.
Kültür Bakanlığı'nın belediyelerle yaptığı işbirliği kapsamında sahnelenen "Komedi Dünyası" adlı oyun 22 Haziran Çarşamba akşam saat 20.00'da bir kez de Çerkezköylüler için sahnelenecek.
Gazeteci yazar Prof. Dr. Haluk Şahin'in kaleme aldığı oyunda Abdullah Şahin, İlhan Daner, Özlem Savaş, İrem Mercan, Ali Özdemir, Berna Keskin ve Emin Özbey rol alıyor.
Oyun, Türk tiyatro tarihine geçmiş ünlü komedi ustalarının hayatından yola çıkarak, herkesin tanıdığı ünlü komedyan Abdullah Şahin'in hayatından kesitler yer alıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.