Anıtın heykelleri bugün geliyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kent Konseyi binasının yanında bulunan yeşil alana yaptırılan ‘Vatan size Minnettar’ şehitlik anıtının heykelleri bugün geliyor. Bursa’dan gelecek olan heykellerin monte işlemlerinin tamamlanmasının ardından da Pazar günü anıtın açılışı gerçekleştirilecek

Anıtın heykelleri bugün geliyor
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:48

 BUGÜN BURSA’DAN GELİYOR

Çerkezköy Kent Konseyi Binasının yanında bulunan yeşil alan üzerinde yapımı devam eden ‘Vatan size minnettar’ şehitlik anıtının heykelleri bugün geliyor. Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan şehitlik anıtının Bursa’dan gelecek olan heykelleri aynı gün içinde monte edilerek hazır hale getirileceği ifade edildi.

ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

Cumartesi günü anıtın tamamlanacağını ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, 30 Ağustos tarihinde de anıtın açılışının yapılacağını belirttiler. Pazar günü saat 17.00’da Çerkezköy Belediyesi önünde vatandaşlarla birlikte anıta kadar ‘şehitlere saygı yürüyüşü’ yapıldıktan sona anıtın açılışı gerçekleştirilecek. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.