Anlatamıyor muyuz?

Çerkezköy Belediyesi’nin Atatürk Caddesi üzerinden Mehtap, Nar ve Sülün Sokak’a araç girişini engellemek için yapmış olduğu beton engeller, araç sahiplerinin bu sokaklara girişini engelleyemedi. Araç girişinin yasak olduğu sokaklara girmek isteyen araç sahipleri, açık olan Rüya sokağa girerek engelli rampası üzerinden kaldırıma çıkıyor ve yayaların kullanımı için ayrılan kaldırımdan ilerleyerek araç girişinin yasak olduğu sokaklara giriş yapıyor

Anlatamıyor muyuz?
22 Ekim 2015 Perşembe 17:07

DEMİR BABALAR İŞE YARAMIYORDU

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve araç girişinin yasak olduğu sokak girişleri ilk başlarda Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin yerleştirmiş olduğu demir babalarla doluydu. Araç girişine kapalı olan bu sokaklardaki demir babalar kimliği belirsiz kişilerce defalarca sökülüyor ve sokaklar araç girişine açık hale getiriliyordu.

BETON BABALAR DA ENGEL OLAMADI

Çerkezköy Belediyesi ekipleri duruma kalıcı bir çözüm getirmek için Mehtap, Nar ve Sülün Sokak girişlerine beton engeller yaptı. Fakat bu engeller de araç sahiplerinin girişin yasak olduğu sokaklara ulaşmalarına mani olamadı.

ENGELLİ RAMPASINDAN KALDIRIMA ÇIKIYOR

Araç girişinin yasak olduğu Mehtap, Nar ve Sülün Sokak’a ilerlemek isteyen araç sahipleri, trafiğe açık olan Rüya Sokak’a girerek engelli rampasından kaldırıma çıkıyor ve girişin yasak olduğu sokağa kaldırımdan ilerleyerek ulaşıyor.

VATANDAŞ ŞAŞTI KALDI

Geçtiğimiz günlerde de aynı yöntemi kullanırken yayaların yürümesi için ayrılan kaldırım üzerinde seyir halinde objektiflerimize yakalanan bir araca, Çerkezköylü bir vatandaşın şaşkın bakışları yaşanan bu kural tanımaz durumu en iyi şekilde ifade eder nitelikteydi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.