Anne Türker sonsuzluğa uğurlandı

Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker’in 87 yaşındaki annesi İlhan Türker İstanbul’da tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Anne Türker, memleketi Giresun Tirebolu’da sonsuzluğa uğurlandı.

Anne Türker sonsuzluğa uğurlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Eylül 2019 Perşembe 15:48

İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören 3 çocuk annesi İlhan Türker, önceki gece yaşamını yitirdi.
SONSUZLUĞA UĞURLANDI
İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker’in annesi İlhan Türker, Giresun Tirebolu ilçesinde Çarşı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’nda sevenlerinin omuzlarında dualarla sonsuzluğa uğurlandı.
TÜRKER AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTILAR
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gönderdikleri çelenklerle Türker ailesinin acısını paylaşırken Çerkezköy’den Türker’in doktor arkadaşları ve çok sayıda sanayici ile iş adamı da cenazede yer aldı. Ahmet Türker, taziyeleri ablaları Esra Olgaç ve Sibel Akgün ile birlikte kabul etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.