Apartmanlar çocuk okutacak

100. Yıl ve Değirmenaltı Muhtarlıklarınca başlatılacak uygulama Süleymanpaşa’da okuyan öğrencilerin yüzünü güldürecek. ‘Apartmanlar Çocuk Okutuyor’ isimli proje ile toplum gönüllülerince tespit edilecek öğrenci, çocuk ve gençlerin apartmanlarca okutulması hedefleniyor.

Apartmanlar çocuk okutacak
25 Kasım 2014 Salı 07:21

HER ÖĞRENCİNİN BİR APARTMANI, HER APARTMANIN BİR ÖĞRENCİSİ OLACAK

Gönüllü dairelerin tespitiyle başlanacak proje ile bir veya birden fazla çocuk ve gencin eğitim giderlerinin sağlanması öngörülüyor. Apartmanlarda gönüllü daire sakinlerinden her ay sembolik bir rakam toplanarak uygulanacak projede, toplanacak rakamla kaç öğrencinin okutulacağı belirlenecek.

Proje bazında 100. Yıl muhtarı Ali Rıza Açıkgöz ve Değirmenaltı Muhtarı Hüseyin Güneş ile makamında görüşen Başkan Eşkinat, projenin iki mahallede başlayacağını daha sonra diğer mahallelere de geçmeyi planladıklarını, yapılacak katkı sayesinde Süleymanpaşada eğitimde okuyamayan çocuk kalmayacağının altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.