Araç ile tren çarpıştı 2 yaralı

İstasyon Mahallesi hemzemin geçitte, tren manevrası esnasında bariyerleri atlatarak karşıya geçmek isteyen araç ile tren çarpıştı. Kaza sonucu araç şoförü Hüseyin Bulut ile yanındaki Dursun Yıldız yaralanarak ilk müdahalenin ardından ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar

Araç ile tren çarpıştı 2 yaralı
21 Aralık 2014 Pazar 18:08

 TREN İLE ÇARPIŞTI

Cuma günü saat 15.00'da meydana gelen kazada, kapalı bariyerleri atlatarak karşıya geçmek isteyen Hüseyin Bulut şoförlüğündeki 59 US 633 plakalı araca, Celalettin Sandıkçı hakimiyetinde manevra yapmakta olan tren çarptı. Çarpışma sonucu araç şoförü Hüseyin Bulut ve beraberindeki Dursun Deniz yaralandı.

 İLK MÜDAHALEDEN SONRA DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDILAR

Hemzemin geçitte tren manevrası esnasında bariyerlerin inik olmasına rağmen araç şoförünün dikkat etmeden karşıya geçmeye çalışması üzerine kazanın meydana geldiğini dile getiren görgü tanıkları, yaralılara ilk müdahale için 112 Acil Servis'ini aradıklarını söylediler. Olay yerine gelen 11 Acil Servis ekipleri yaralılar Dursun Deniz ve Hüseyin Bulut'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar.


YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kazanın ardından trafik bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışan aracın olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. OIay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.