Araç kiralama ihalesi yapıldı

Çerkezöy Belediyesi İhale Komisyon Başkanlığı tarafından yapılan '10 adet araç kiralama' ihalesine toplam 7 firma katılırken, ihalede en düşük teklifi 150 bin TL ile Günay İnşaat ve Turizm isimli firma verdi.

Araç kiralama ihalesi yapıldı
08 Ocak 2011 Cumartesi 00:00

10 ARAÇ KİRALANACAK
    Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 12 ay süre ile 10 araç iralama ihalesine toplam 7 firma katıldı. İhale Komisyonu Odası'nda yapılan ihale 'Kapalı Zarf Usulü' ile yapıldı.

İHALEYE KİMLER ATILDI?
NE TEKLİFLER VERİLDİ?
    İhale saatinin gelmesi ile birlikte İhale Komisyonu Üyeleri zarfları açarak teklifleri okumaya başladı.
    İhaleye katılan firmalardan Günay İnşaat ve Turizm isimli firma 150 bin TL ile ihaledei en düşük teklifi verirken, ihaleye katılan Best Turizm 166 bin 680 TL'lik, Sakınmaz Turizm 272 bin 888 TL'lik, Sakallıoğulları Turizm 195 bin 240 TL'lik, Çevtem Taşımacılık 189 bin TL'lik, Tuarek Taşımacılık ve Turizm 270 bin TL'lik, Eross Turizm ise 214 bin 200 TL'li teklif verdiler.

YALAŞIK MALİYET NE?
    Zarfların açılmasının ardından İhale Komisyonu yetkilileri ihaleye çıkan işin yaklaşık maliyetinin 183 bin TL olduğunu belirterek, yapılacak olan değerlendirmenin ardından ihale ile ilgili kararın ihaleye katılan firmalara tebliğ edileceğini belirttiler.

ARAÇLAR NE OLACAK?
    İhaleyi kazananan firmanın Çerkezköy Belediyesi'ne 12 ay boyunca toplam 10 adet kiralayacağı öğrenilirken, bu araçlardan 1 tanesinin abinli kamyonet, 1 tanesinin 4X4 kamyonet, 1 tanesinin makam aracı, 3tanesinin çift sıra kamyonet (Doblo, Kango vs.) ve geriye kalan 4 tanesinin ise bine araç olacağı ve bu 4 binek araçtan 3 tanesinin asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.