Araç Sahipleri Derneği yeni yerinde

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çay Sokak No:13'teki yeni yerine taşındı

Araç Sahipleri Derneği yeni yerinde
27 Mart 2015 Cuma 08:38

 YENİ YERLERİNE TAŞINDILAR

Önceden Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi üzerindeki bir binada hizmet veren Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çay Sokak No:13'teki yeni dernek binasına taşındı. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri "Yeni binamızda daha iyi hizmetlere imza atmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

ODA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Tekirdağ Servisçiler Odası'nı kurmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Tanyeri "Tekirdağ'da ki tüm servisçileri tek çatı altında toplamak için Oda kurma çalışmalarımıza başladık. Amacımız tüm üyelerimizin haklarını korumak ve kollamaktır. Bugüne kadar önemli mesafe kat ettik. Tekirdağ bölgesindeki tüm servisçileri S ve j plakaları bir çatı altında toplamak için Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmaları başlattık” şeklinde konuştu.

ODA KURMAK İÇİN 501 ÜYE GEREKİYOR

Türkiye'de 37 İlde Servisçiler Odası'nın olduğunu belirten Tanyeri "Oda kurmak için 501 üye gerekiyor ve şimdi bu sayıyı tamamlamak için çalışıyoruz. Hedefimiz 750 üyeyi oda bünyesinde toplamak. Tüm servisçi meslektaşlarımızı oda çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz” dedi.

ŞARTLAR DAHA İYİ OLACAK

Servisçiler Odası altında birleşildiği zaman servisçilerin haklarının daha iyi korunabileceğini ve şartların daha iyi olacağını belirten Dernek Başkanı Tanyeri "Bizler her koşulda görevini layıkıyla yapan yapanlar hizmet dalının bireyleri olarak hizmet verdiğimiz kurum, kuruluş ve kişilere de çok daha iyi hizmet vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.