Arat’a ilk ziyaret AKP’den oldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul’da yeniden güven tazeleyen Yılmaz Arat’a ilk hayırlı olsun ziyaretini AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi gerçekleştirdi

Arat’a ilk ziyaret AKP’den oldu
24 Mart 2015 Salı 19:46

 GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberinde ki İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurulunda dördüncü kez başkanlık görevine getirilen Yılmaz Arat’ı ziyaret etti.  AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yaptığı açıklamada, “Hayırlı osun ziyaretine geldik. Görevinizde başarılar diliyoruz. İşleriniz ve çalışmalarınız inşallah güzel bir şekilde devam eder” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Yılmaz Arat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından, “Arkadaşlar yeniden bizi göreve layık gördüler. İnşallah bizde onlara faydalı olmaya, iş ve kazançlarını artırmaya devam ederiz. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Yük zaten omuzlarımızdaydı ama bu sefer biraz daha fazla omuzlarımızda hissetmeye başladık. Çünkü üyelerimizden aldığımız güven bizim onlar için daha çok çalışmamız gerektiğini gösterdiler. 21’inde de bize mükafatını verdiler diye düşünüyorum. Bizde durmak yok yola devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.