ARGE Proje Kurulu üç proje kabul etti

KOSGEB AR-Ge Proje Kurulu 2014 yılı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görüşülen projelerden 'Tekstil boyama ve kimya' sektörlerine yönelik projeler kabul edildi

ARGE Proje Kurulu üç proje kabul etti
17 Nisan 2014 Perşembe 07:55

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü AR-GE (Araştırma-Geliştirme) projelerini değerlendirdiği 2014 yılının ikinci kurulunu topladı. Değerlendirme kurulunda 2’si revizyon olmak üzere projesi devam eden işletmenin talebinin değerlendirilmesi olmak üzere toplam 3 proje görüşüldü.
ÜÇ PROJE GÖRÜŞÜLDÜ
KOSGEB'in Ar-Ge desteği kapsamında yürütülen AR-GE Proje Kurulu 2014 yılı ikinci değerlendirme toplantısını yaptı. İkinci toplantıda üç AR-GE projesi görüşülerek karara bağlandı. Projelerden ikisi revizyon talebi hakkında olurken bir proje de hazırlık çalışmaları devam eden işletmenin talebi ile ilgili proje oldu.
532 BİN 500 TL DESTEK SAĞLANACAK
KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, "Değerlendirme Kurulunda görüşülen  'Tekstil boyama, ve Kimya,' sektörlerine yönelik  projeler kabul edildi. Devam eden projesi ile ilgili sunmuş olduğu revizyon talebi de kabul edildi" dedi.  Projelerin toplam bütçesinin 996.198 TL olduğunu belirten Cebeci, söz konusu projeler kapsamında KOBİ’lere 532.500 TL tutarında destek sağlanacağını kaydetti.
ÜNİVERSİTE DESTEĞİYLE YAPILIYOR
Projelerde toplam 9 AR-GE personeli görev alacağını belirten Cebeci, bunlardan  3’ünün  KOSGEB tarafından destekleneceğini kaydetti. Cebeci, Üniversite sanayi iş birliği kapsamında 2 üniversite öğretim üyesinin projelerde izleyici  2’sinin ise danışman olarak görev alacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.