Arıcı güven tazeledi

Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nün haftasonu gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’na tek liste ile giren Kadir Arıcı ve yönetimi 151 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden yönetime seçildi.

Arıcı güven tazeledi
09 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nün 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı haftasonu gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde Kadir Arıcı’nın listesi 151 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden yönetime seçildi. Genel Kurul’da ayrıca Faaliyet Raporu, Kesin Hesap Raporu, Tahmini Bütçe Raporu ve Denetim Kurulu raporları da tek tek okunarak üyeler tarafından ibra edildi.
Genel Kurul’da Dernek Başkanı Kadir Atıcı’nın açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan Kurulu oluşturulurken, Divan Başkanlığı’na Kapaklı eski Belediye Başkanı Enver Özel, Başkan Vekilliği’ne Tarım Kredi eski Müdürü Şadan Varlı, Yazmanlığa da Zabıta eski Amiri Recep Küçük getirildi.  Genel Kurul’da kayıtlı 279 üyeden 151’i hazır bulundu.
FAALİYET RAPORU OKUNDU
Divan Kurulu’nun oluşturulmasının ardından Dernek Başkanı Kadir Arıcı tarafından 2011 yılını kapsayan Faaliyet Raporu okundu. Konuşmasında 2008 yılında yapılan 3. Genel Kurul’dan bu yana yaptıkları çalışmaları aktaran Atıcı ilk olarak, Derneğin adının değiştirilmesine değinerek "Derneğimiz, olağanüstü bir genel kurul yaparak adını Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği olarak değiştirmiştir. Bu değişikliğin nedeni, Derneğimize ait bir atış sahası ve sahada tek kurşun trap atışlarının yanında köpek barınağı ve buna benzer tesislerin kalıcı olarak yapılmasıdır. Bunun için de Orman Bölge Şefliği, Tekirdağ İl Gençlik Spor Müdürlüğü nezdinde yazışmalarımız, görüşmelerimiz devam etmektedir" diye konuştu.
ARICI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
İki dönemdir, biri Kapaklı’da biri de Halk Eğitim Merkezi’nde olmak üzere Avcı Eğitim Kursu açılmasını ve bu sayede üyelerin sertifika almalarını sağladıklarını dile getiren Atıcı, "Müracaatı olan tüm üye arkadaşlarımızın vizeler ve avlanma izin pulları zamanında alınmış ve hiçbir üyemiz bu konularda mağdur edilmemiştir. Ayrıca yivsiz tüfek ruhsatnameleri sona eren arkadaşlarımıza da dosyalarının hazırlanması sağlanmıştır. Son Genel Kurul’da 190 olan üye sayımız bugün itibariyle 279 kişidir. Yükümlülüklerini yerine getirmeyen 36 üyemiz Yönetim Kurulu kararı ile üyelikten çıkarılmıştır" dedi ve üye artışındaki nedenin derneğe duyulan güven olduğunu dile getirdi.
RAPORLAR İBRA EDİLDİ
Faaliyet Raporu’nun okunmasının ardından rapor ibra edilirken, Kesin Hesap Raporu, Tahmini Bütçe Raporu ve Denetim Kurulu raporları da tek tek okunarak üyeler tarafından ibra edildi. 
TÜM OYLARI ALDI
Genel Kurul’da daha sonra seçimlere geçildi. Tek listenin yer aldığı ve gizli oylama usulü ile yapılan seçimlerde Kadir Arıcı Başkanlığındaki liste tüm üyelerin oyunu alarak yeniden yönetime seçildi.
YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR
Yeni seçilen Yönetim Kurulu’nda Kadir Arıcı, Selahattin İbrahim, Özcan Mandalı, Mustafa Serat ve Nuri Gamsız yer alırken Denetim Kurulu’nda ise Bülenç Çavuş, Murat Büyükbaş, Necmi Topçu yer aldı. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Erdoğan Çavuş, Cezmi Çatalcı, Ahmet Köroğlu, Fahrettin Büyükbaş ve Mehmet Güçlü seçilirkeni Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Hüdaim Çekiç, Beytullah Çallık Ahmet Serat’tan oluştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.