Arta Tekstil’den Rektöre Ziyaret

Arta Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Enver Nalbantoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu

Arta Tekstil’den Rektöre Ziyaret
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:45

Ziyarette Nalbantoğlu, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin bölgenin en güçlü eğitim kurumlarından biri olduğuna değinerek, fakülteye atölye ihtiyaçları desteğinde bulunmak istediklerini söyledi. Talaşlı imalat atölyesinin makinelerini tedarik ettiklerini aynı zamanda ihtiyaca yönelik olarak atölyeye sürekli destekte bulunacaklarını belirten Nalbantoğlu, fakültenin bölgenin kalkınmasına olan desteğini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, hızla gelişen Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin en kısa zamanda Bölge’nin en önemli Arge merkezlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, Nalbantoğlu’nun vermiş olduğu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.