As Trafik haftasını kutladı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As düzenlediği basın toplantısı ile 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve İlk yardım haftasını kutladı

As Trafik haftasını kutladı
03 Mayıs 2016 Salı 15:43

TÜM TRAFİK KURALLARI ÖNEMLİDİR

1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve İlk Yardım haftası kapsamında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As basın toplantısı düzenledi. Oda da basın mensuplarıyla bir araya gelen Mustafa As yaptığı açıklamada, “Mayıs ayının ilk haftası Trafik haftası olarak ülkemizde kutlanmaktadır. Ülkemizde trafik kazalarının büyük çoğunluğu kurallara uymamak ve ihmalkarlık neticesinde meydana gelmektedir. Önemsiz trafik kuralları yoktur, tüm trafik kuralları önemlidir” diye konuştu.

TRAFİK HAFTASINI KUTLADI

Trafik kurallarına uymak adına elimizden geleni yapmalıyız diyerek konuşmasını sürdüren As, “hem kendi hayatımız için hem de trafikteki tüm insanlar için trafik kurallarına uymak önemlidir. Trafik kurallarına uyalım uymayanları da uyaralım. Bu duygu ve düşüncelerle Çerkezköy Şoförler odası yönetimi olarak başta İlçe Trafik Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımızın ve şoför arkadaşlarımızın trafik haftasını kutluyorum” dedi. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.