As ve yönetimi görevi bırakıyor

2015 yılı Haziran ayında yapılan Olağan kongre ile S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Mustafa As ve yönetiminin, 3 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü kongre de göreve devam etmeyecekleri öğrenildi

As ve yönetimi görevi bırakıyor
23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:07


KISA BİR SÜRE ÖNCE DE ODA BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ
Yaklaşık bir yıldır S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığını yürüten Mustafa As, kısa bir süre önce de Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş’un cezaevine girmesinin ardından Oda başkanlığı görevine getirilmişti.
9 OY FARKLA BAŞKANLIĞA GELMİŞTİ
2015 yılı Haziran ayında yapılan olağanüstü kongre de mevcut Başkan Ali Öztürk’ün karşısına farklı bir liste il çıkan Mustafa As, kapalı zarf usulü yapılan seçimlerin ardından 53 üye iki liste için oy kullanmıştı. Oy kullanma işleminin ardından da Mustafa As 31 oy alırken, Ali Öztürk de 22 oy alarak başkanlık görevini Mustafa As’a devretmişti.
GÖREVİ BIRAKIYORLAR
Kulislerde dolaşan iddiaya göre, yaklaşık bir yıldır S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa As’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 3 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü kongrede görevi bırakacakları konuşuluyor.
BAŞKANLIĞA ALİ ÖZTÜRK’ÜN GETİRİLMESİ PLANLANIYOR
Hem S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi hem de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini bir arada götürmenin zor olduğunu belirten Mustafa As’ın yakın çevresi ortaya çıkan sıkıntılardan dolayı da yapılacak olan Olağanüstü Kongre de yönetimiyle birlikte aday olmayacağı ifade ediliyor. Mustafa As ve yönetiminin görevi bırakmasının ardından da başkanlık görevine kimse sıcak bakmazken, bir önceki dönem başkanı Ali Öztürk’ün yeniden göreve getirileceği konuşuluyor.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa As ve yönetimi ise şu şekilde ; Yönetim Kurulu üyeleri İlhami Yörük, Sezer Yılmaz, Ahmet Akarsu, Hüseyin Andinç, Erdinç Cınbız, Ercan Karaman ve Fikret Akarsu.
Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.