Asayiş ekipleri 20 bin paket kaçak sigara ele geçirdi

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri gelen bir istihbaratı değerlendirerek düzenledikleri operasyonda yaklaşık 20 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmeyi başardı.

Asayiş ekipleri 20 bin paket kaçak sigara ele geçirdi
01 Ağustos 2014 Cuma 07:37

ASAYİŞ EKİPLERİ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde son zamanlarda yapılan en büyük kaçak sigara operasyonuna imza atmayı başardı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Hamam Sokak’ta bir depoda gümrük kaçağı sigara bulunduğu ihbarını değerlendiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyon ile çeşitli markalarda 20 bin gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

Ele geçirilen sigaralar gümrüğe teslim edilmek üzere Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gümrük Kaçağı sigaraların sahibi olduğu tespit edilen E.Y’ye idari para cezası uygulanarak serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fazlı bayındır - 10 yıl önce
her köşe başı kaçak sıgara emniyetin ve jandarmanın daha fazla başarıya ihtiyacı var verilen cezalar artırılsın