Asbaş Nakliyat’tan büyük iftar

Çerkezköy’de şehirlerarası ve uluslar arası taşımacılıkta söz sahibi firmalardan biri olan Asbaş Nakliyat tarafından Etbeyi Izgara Kasap Restaurant’ta bir iftar yemeği verdi. Çalışan personeli ile iş yaptığı firmaları bir araya getiren Asbaş Nakliyat’ın iftarında şirketin Onursal Başkanı Mustafa Asbaş konukları ile yakından ilgilendi

Asbaş Nakliyat’tan büyük iftar
08 Temmuz 2014 Salı 07:31

Asbaş Nakliyat tarafından Etbeyi Izgara Kasap Restaurant’ta verilen iftar yemeğinin ev sahipliğini Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Asbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Erman Asbaş, Şirket Müdürü Hüseyin Çetintaşve Onursal Başkanı Mustafa Asbaş yaparken, iftar yemeğine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Asbaş Nakliyat çalışanları ile Asbaş Nakliyat’ın iş yaptığı firmalar katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeğinde firmanın Onursal Başkanı Mustafa Asbaş, konukları ile yakından ilgilendi. İftar programını düzenleyen Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Asbaş, iftarda çalışanları ile iş yaptıkları firmaların temsilcilerini bir araya getirmekten mutluluk ve onur duyduklarını ifade ederek, “İftar programımıza icabet ederek katılma nezaketinde bulunan çalışanlarımıza, iş yaptığımız firma temsilcilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
GÜVENLİ TAŞIMACILIĞIN TEK ADRESİ
Asbaş Nakliyat’ın kurulduğu günden bu yana kadar hizmet kalitesinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini en üst planda tutarak Çerkezköy’de güvenli taşımacılığın tek adresi olduğunu vurgulayan Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Asbaş, “Hizmet kalitemizden ödün vermeden ve daha da arttırarak hizmetlerimiz devam edecek. Firmamızın kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İftar programına katılan ailelere Asbaş Ailesi oldukca samimi ortamda sohbet ederken, gecenin sonunda Asbaş Ailesi konuklarını tek tek uğurladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.