Asfalt çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Mayıs ayında başlanan ve ilçe genelinde toplam 171 Sokak’ta gerçekleştirilecek olan beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor

Asfalt çalışmaları devam ediyor
27 Haziran 2017 Salı 16:17

50 SOKAKTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
171 sokakta beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama işi ihalesinin Nisan ayı sonunda yapıldığını ve Mayıs ayı içinde çalışmalara start verildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız, Fevzipaşa Mahallemizde Şimşir Sokak’ta başladı. Ekipler, Fevzipaşa, Fatih, Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizde şu ana kadar yaklaşık 50 sokağımızda sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı” ifadelerini kullandı. 
TOPLAM 175 BİN METREKARE YOL ASFALTLA KAPLANACAK
Çalışmalar çerçevesinde Fevzipaşa Mahallesi’nde 18 sokak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 6 sokak, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde 9 sokak, Fatih Mahallesi’nde 15 sokak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 2 sokak, İstasyon Mahallesi’nde 3 sokak ve Kızılpınar Mahallesi’nde de 118 sokağın sıcak asfalt ile kaplanacağını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Asfalt yatırımımız kapsamında 175 bin metrekare yol alanında ortalama 8 santimetre olacak şekilde toplam 33 bin 600 ton sıcak asfalt kullanılacak” açıklamalarında bulundu.
KIZILPINAR MAHALLEMİZDE 118 SOKAK ASFALTLANACAK
Beton kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları ile birlikte ilçenin farklı noktalarında ihtiyaç duyulan yerlerde yol onarım çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Proje kapsamında Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı asfaltlayacağız. Kızılpınar Mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin altyapı çalışmalarını tamamlayıp Belediyemize teslim ettiği sokaklarımızda da çok yakında asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.