Asfalt ve yol bakım çalışmaları sürüyor ​

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Temmuz ayında 822 metrekare asfalt serimi ve 560 metrekare kaldırım çalışması yapıldı

Asfalt ve yol bakım çalışmaları sürüyor ​
15 Ağustos 2018 Çarşamba 11:04

ASFALT TAMİRATI YAPILARAK YOLLARIMIZ ONARILDI
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Mandalı, “İlçemizde Temmuz ayında 560 metrekare kaldırım çalışması ve 755 metre bordür çalışması yapıldı. TESKİ’nin alt yapı için kazdığı yollarda toplam 752 metrekare asfalt tamiratı yapılarak yollarımız onarıldı. Bu yollarda 242 metrekare parke taş tamiri, ekiplerin alt yapı için kazdığı yollarda 28 metrekare beton tamiratı yapıldı. Ekiplerimiz tarafından Yanıkağıl Düğün Salonuna iç ve dış cephe boya badana yapılarak düğün salonumuz güzel bir görünüme kavuşturuldu. Pınarca, Uzunhacı ve Karlı Mahallelerinde bulunan düğün salonları altına saha betonu atılırken, aydınlatmaları çalışmaları da tamamlandı.” dedi.

5 BİN METRE YENİ YOL AÇILDI
Başkan Mandalı açıklamasının devamında, “İlçemiz Karaağaç Mahallemizde kurulması planlanan lisanssız Güneş Enerjisi Santrali fizibilite raporu hazırlanması, çağrı mektubu aşamasına kadar danışmanlık hizmeti ve teknik şartnamesi hazırlandı. İlçemiz yol bakım ve onarım çalışmalarında kullanılmak üzere 53 gün operatörlü greyder, çalışmalarda ise paletli 230 saat 955 kepçe çalıştırıldı. Uzunhacı Mahallesi düğün salonumuzda, düğün sahibi vatandaşlarımızın eşyalarını muhafaza etmeleri, gelinlerimizin hazırlanıp, dinlenebilmeleri için gelin odası ve depo yapılmıştır. Bahçeağıl Mahallemizde 2 bin metre tarla yolları, 30 Ağustos caddemize bin metre, fabrika yolumuza 2 bin metre greyder vurularak toplamda 5 bin metre yeni yol açılmıştır. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yapılan çalışmalarla ilçemiz daha da modern ve düzenli bir görünüme kavuşacak.” ifadelerini kullandı.
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.