Asfaltlama çalışmaları 2 koldan devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin dört bir yanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Akay, “Asfaltlama çalışmalarımız bir yandan ilçe merkezimizde, bir yandan da Kızılpınar Mahallemizde olmak üzere 2 ekip ile sürüyor” dedi.

Asfaltlama çalışmaları 2 koldan devam ediyor
07 Temmuz 2017 Cuma 13:57

ÖRNEK SOKAK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın incelemeler kapsamındaki ilk durağı Örnek Sokak çalışmalarının devam ettiği Gazi Osman Paşa Mahallesi'ne bağlı Butçular Sokak ve Fatih Caddesi oldu. Çalışmaların mümkün olduğunca vatandaşları ve esnafı rahatsız etmeden sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Akay, Fatih Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosunun deplasesi ve elektrik hatlarının yer altına alınması için de TREDAŞ yetkilileri ile görüştü. Başkan Akay daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde devam eden Kavak Dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.
BİR EKİP İLÇE MERKEZİNDE BİR EKİP KIZILPINAR’DA ÇALIŞIYOR
Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Akay, 171 sokak sıcak asfalt kaplama yatırımı kapsamında bugüne kadar 60’a yakın sokağın asfalt ile kaplandığını belirterek, “Bayram tatili sonrası asfaltlama çalışmalarımız 2 ekip ile devam ediyor. Ekiplerimizden biri ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde belirlenen sokaklarımızı asfaltlarken; diğer ekibimiz ise Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplıyor” ifadelerini kullandı.
BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE
Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt kaplama ve beton kaldırım yapım çalışmalarını da inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra ise Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında devam eden demirli beton yol yapım çalışmalarını inceledi. Esra Sokak üzerinden Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil girişine bağlandığını kaydeden Başkan Akay, buradaki demirli beton yol kaplama çalışmalarının tamamlandığını söyledi.    
118 SOKAĞIMIZI SICAK ASFALT İLE KAPLAYACAĞIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay son olarak ise Kızılpınar Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceledi. İstiklal Caddesi’ne bağlı Bektaş ve Turan Sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanarak bize teslim edilen sokaklarımızı asfalt ile kaplıyoruz. Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” açıklamalarında bulundu.
OSMANLI CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Kızılpınar Mahallesi’ne bağlı Osmanlı Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım yapımına başlandığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hacı Yakup Caddesi ile Osmanlı Caddesi arasında kalan sokakları da Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlayacağız” dedi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Başkan Akay’a eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.