Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin muhtelif noktalarında başlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor
29 Mayıs 2017 Pazartesi 10:29

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI İLK DURAK ŞİMŞİR SOKAK OLDU
İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eşlik etti. Başkan Akay’ın incelemeler kapsamındaki ilk durağı, sıcak asfalt çalışmalarının başladığı Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak oldu. 171 Sokak Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına Fevzipaşa Mahallesi’nden start verildiğini belirten Başkan Akay, “Şimşir Sokak’tan çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz kısa süre içinde Naim Süleymanoğlu Sokak, Şehit Muharrem Yanal Sokak ve Özgür Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı” dedi.
175 BİN METREKARE YOL ASFALTLANACAK
Beton Kaldırım ve Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarının 210 takvim günü içinde tamamlanacağını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yüklenici firma çalışmalarda kullanılmak üzere 175 bin metrekare yol alanında ortalama 8 santimetre olacak şekilde 33 bin 600 ton sıcak asfalt kullanacak. Fevzipaşa Mahallemizdeki 18 sokakta asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 6 sokakta, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde 9 sokakta, Fatih Mahallesi’nde 15 sokakta, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 2 sokakta, İstasyon Mahallesi’nde 3 sokakta, Kızılpınar Mahallesi’nde 118 sokakta sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.
ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fevzipaşa Mahallesi Mezbaha yanında yapılması planlanan MOBESE Binasının hafriyat çalışmalarını da inceledikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Kavak Dere’de devam eden ıslah çalışmalarını inceledi. Başkan Akay’ın son durağı ise Bağlık Mahallesi’nde devam eden Taziye Evi ve Park yapım çalışmaları oldu. Burada mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Park alanı içinde bulunan tandırda ekmek pişiren kadınlar, Başkan Akay’a pişirdikleri tandırdan ikram ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çocukların isteğini kırmayarak parkın yanına basketbol ve futbol sahası yapılması için de talimat verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.