Asfaltlar onarılıyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor

Asfaltlar onarılıyor
28 Eylül 2012 Cuma 08:27

Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını hızlandıran Kapaklı Belediye ekipleri, beldeki birçok cadde ve sokakta asfalt onarım çalışmalarını sürdürüyor.
ELEKTRİK VE DOĞALGAZ HATLARI BEKLENİYOR
Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü İnşaat mühendisi Necmi Ölke konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Asfalt yollarımızda meydana gelen hasarları kış ayları gelmeden hızlı bir şekilde onarımını yapıp vatandaşlarımızın sıkıntı çekmesinin önüne geçeceğiz. Doğalgazda da bu yıl önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Aynı şekilde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları da tamamlandıktan sonra kentimizin ana caddeleri, bulvarları ve ana arterlerinden başlamak üzere asfalt onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.