Askerden Ali Ertem’e plaket

Çerkezköy 13. Mühimmat Bölüğü Komutanı Bakım Binbaşı Yahya Afşar, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez’e 10 askere itfaiye ve sivil savunma eğitimi verilmesinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Plaket törenin de yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakım Binbaşı Yahya Afşar, "13. Mühimmat Bölüğü olarak bu tür çalışmaların devam etmesi istiyoruz" dedi

Askerden Ali Ertem’e plaket
10 Eylül 2011 Cumartesi 00:00

Çerkezköy 13. Mühimmat Bölüğü Komutanı Bakım Binbaşı Yahya Afşar, 10 askere itfaiye ve sivil savunma eğitimi veren Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne teşekkür etmek için Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez’e plaket takdim etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in makamında gerçekleşen plaket törenine 13. Mühimmat Bölüğü Komutanı Bakım Binbaşı Yahya Afşar, Başçavuş Murat Kahya, Uzmançavuş Muhammet Yılmaz, Çerkezköy İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez ve itfaiye erleri katıldı. BU TÜR ÇALIŞMALARIN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ13. Mühimmat Bölüğü olarak Çerkezköy Belediyesi’nin ve itfaiye Müdürlüğü'nün desteğinde dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Bakım Binbaşı Yahya Afşar, "Bu konuda göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  İlerleyen süreçte bu tür çalışmaların devam etmesinden memnuniyet duyacağız" dedi. Afşar konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ertem’e ve İtfaiye Müdürü Sönmez’e plaketlerini takdim etti. KOORDİNELİ ÇALIŞMAYI ÖNEMSİYORUZPlaketten dolayı Bakım Binbaşı Yahya Afşar’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Çerkezköy’deki devlet kurumları ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hangi alanda işbirliği gerekli ise Belediye olarak o adımı atmaya hazırız. Sürekli koordinasyon halinde olup, bu tür çalışmaların devam etmesini önemsiyoruz" dedi. 5 GÜNDE 40 SAAT EĞİTİM VERİLDİ13. Mühimmat Bölüğü’nden 10 askere verilen eğitim hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez ise, "Eğitim 5 iş gününde toplam 40 saat sürdü. Bu eğitimleri her yıl düzenli olarak yapıyoruz. Bu yılki eğitim kapsamında askerlere yangın söndürme, kurtarma, ip ile karşıdan karşıya geçme, trafik kazalarında yaralı kurtarma, yangın ile nasıl mücadele edilir ve nasıl can kurtarılır gibi konular hakkında teorik ve pratik bilgiler verdik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.