Askeri Lojmanlarda sona doğru

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Atatürk Viyadüğü yanında bulunan Askeri Lojmanlar ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı’na giderek Bakan Fikri Işık ile görüştü. Görüşme sonucu Bakan Fikri Işık’ın söz konusu alanı Çerkezköy’e kazandırma konusunda olumlu yaklaşımlarda bulunduğu belirtildi

Askeri Lojmanlarda sona doğru
07 Aralık 2016 Çarşamba 20:35

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret ederek Askeri Lojmanlar ile ilgili Çerkezköy Belediyesi’nin hazırlamış olduğu dosya hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

BAKAN IŞIK OLUMLU BAKTI

Dört bloğun ruhsatsız olduğu, iki bloğun ise deprem testini geçmediği söz konusu alanın Çerkezköy’e kazandırıldığı takdirde trafiği rahatlatacağı ve yeni yaşam alanı yaratma konusunda Çerkezköy’ün önünü açacağını belirten Akay’a, Bakan Fikri Işık’ın da aynı şekilde olumlu yaklaşımlarda bulunduğu bildirildi.

AK PARTİLİ VEKİLLERLE DE PAYLAŞTI

Konu ile ilgili Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Ayşe Doğan’ın da kapısını çalan Akay, her iki vekile de dosyayı teslim etti. Ak Partili vekillerin de Başkan Akay ile aynı düşüncelerde olduğu ve söz konusu alanı Çerkezköy’e kazandırmak için çalışmalar yaptıkları belirtildi.

RANDEVU ALACAKLARINI BELİRTMİŞTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geçtiğimiz haftalarda gazetemizi ziyaretinde “Savunma Bakanlığı’ndan bize gelen son yazıda, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 12 milyon 175 bin TL’lik yatırım isteniyor. Bizden 9 Aralık’a kadar cevap vermemiz istendi. Ancak protokolde bir de şöyle bir madde var: Biz 12 milyon 175 bin TL’lik yatırımı yapıp TSK’ya devredene kadar mevcut lojmanlara dokunulamayacak. Konuyla ilgili Savunma Bakanlığı’ndan randevu alıp görüşeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.