Askeri lojmanların yıkımı başladı

Altı yol kavşağında bulunan askeri lojmanların yıkımına başlandı. İlk etapta, ruhsatsız olan 4 binanın yıkımının gerçekleşeceğini belirten yetkililer, alanın Çerkezköy Belediyesi’ne tahsisi için görüşmelerin devam ettiğini ifade etti

Askeri lojmanların yıkımı başladı
03 Nisan 2017 Pazartesi 12:29

BU HAFTA İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altı yol kavşağında bulunan ve 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na ait 6 binadan 4’ünün yıkımına başladı. Ruhsatsız olan 4 binanın yıkımının bu hafta içerisinde tamamlanacağını kaydeden yetkililer, hafriyatların parçalanarak geri dönüşümünün sağlanacağını bildirdi.
GEREKLİ HAZIRLIKLARIN ARDINDAN YIKIM BAŞLADI
Sabah saat 08.00’da GAZDAŞ, TREDAŞ ve Türk Telekom ekiplerinin gerekli çalışmaları yapmasının ardından yıkım işlemlerinin başladığını ifade eden Çerkezköy Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karakaş - 7 yıl önce
Hazır başlamış ken o çirkinlik abidesi içi çöplük erna centre ı da yıkın mümkünse