Askı Butik iddialı markalar ile hizmete açıldı

Askı Butik giyim sektöründe iddialı ürünleri ve şık dekoru ile, Burcu Kilik işletmeciliğinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:65’te hizmet vermeye başladı

Askı Butik iddialı markalar ile hizmete açıldı
20 Ekim 2014 Pazartesi 08:22

İDDİALI MARKALARIN ÜRÜNLERİ BULUNUYOR
Giyim sektöründe Çerkezköy’e iddialı markaları reyonlarına koyarak giriş yapan Askı Butik, kadın giyim’de pantolon, etek, çanta, takı, bluz, kazak, kaban ve şal çeşitlerini uygun fiyatlar ile müşterilerine sunuyor.

TÜM MÜŞTERİLERİMİZİ ADRESİMİZE BEKLİYORUZ
Askı Butik işletmecisi Burcu Kilik, Çerkezköy halkına kalite ürünler ile hizmet verdiklerini belirtirken “Yeni işletmemiz ile Çerkezköy’e ve çevreye hizmet vermeye başladık. Bizi seven, takip eden bizimle birlikte heyecanımızı paylaşmak isteyen tüm müşterilerimizi adresimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.