Aşmak İçin Hareket projesi düzenlenecek

Türkiye Beyazay Derneği’nin ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi için düzenlenecek olan tören 4 Eylül 2015 Cuma günü düzenlenecek

Aşmak İçin Hareket projesi düzenlenecek
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:48

 TÖREN 4 EYLÜL’DE

Türkiye Beyazay Derneği’nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi kapsamında engelli – engelsiz bireylerin birlikte gerçekleştireceği spor aktivitesi ve ardından yapılacak olan tören organizasyonu 4 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

TRT SPOR CANLI YAYINLAYACAK

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı Kumlu Geçit Mevkii Belediye Spor Tesisleri’nde düzenlenecek olan aktivite ve törenler, projenin medya sponsoru olan TRT Spor tarafından canlı yayınlanacak.

KATILIM YOĞUN OLACAK

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin’den alınan bilgilere göre aktivitelere ve törene Tekirdağ Milletvekilleri, Tekirdağ Valisi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı, Çerkezköy Kaymakamı, Çerkezköy Belediye Başkanı ve civar ilçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanları katılacak.

PROTOKOL, ÇOCUKLARLA GÖSTERİ MAÇI YAPACAK

Törende engelli – engelsiz çocuklarla protokolün küçük bir aktivite yapacağının da bilgisini veren Adnan Şahin, bir aksilik çıkmazsa Uğur Işılak’ın da programa katılacağını belirtti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.