Asrın Özel Öğretim Kursları öğretime başladı

Özel Gelecek Asrın Özel Öğretim Kursları Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı. 14 öğretmen, 10 derslik, laboratuar, kütüphane ve PDR bölümleriyle öğretime başlayan merkezde LYS, YGS kurslarının yanı sıra ara sınıflar için eğitime destek kursları verilecek

Asrın Özel Öğretim Kursları öğretime başladı
03 Ekim 2016 Pazartesi 18:13

FATİH MAHALLESİ’NDE AÇILDI

Çerkezköy Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Çiler Sokak No:2-4’te öğretime başlayan Özel Gelecek Asrın Özel Öğretim Kursları’nın açılış törenine Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi İsa Kahraman, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, eğitim camiasından bazı isimler ile pek çok davetli katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kurban kesimi ve dualarla başlayan tören, açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Açılışın ardından Özel Gelecek Asrın Özel Öğretim Kursları binasını gezen davetliler Kurucu Mehmet Yaman’a hayırlı olsun temennilerini iletti.

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BÖLÜMÜ DE BULUNUYOR

Fatih Mahallesi’nde öğretime başlayan Özel Gelecek Asrın Özel Öğretim Kursları’nda 14 öğretmen, 10 derslik, laboratuar, kütüphane ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümleri bulunuyor. Kurslar hakkında bilgilendirmede bulunan yetililer, öğretmenlerin tamamına yakınının İstanbul’dan geldiğini ve hepsinin alanında uzman, tecrübeli öğretimciler olduklarını ifade etti.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.