Ata'nın silüeti görsel zenginlik kattı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlugeçit mevkiinde 14 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen ve bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandıran yeşil alan ve park düzenleme projesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 Boyutlu Atatürk Silueti ile taçlandırıldı.

Ata'nın silüeti görsel zenginlik kattı
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:01

IŞIKLANDIRMAYLA AYRI GÜZEL
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallemizde BSH Kavşağı üzerine yapılan 3 Boyutlu Atatürk Silueti projesinde 38 adet çelik boru kullanıldı. Atatürk Siluetinin genişliği 4.70, uzunluğu ile 9.5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışması ile birlikte geceleri ayrı bir görsel zenginlik sergileyecek.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen 14 bin metrekarelik yeşil alan ve park çalışmasının bölgenin çehresini değiştirdiğini belirten vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Boyutlu Atatürk Silueti projesi ile taçlandırıldığını ve daha büyük bir anlam kazandığını ifade etti. Mahalle sakinleri gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.