Atamızı minnet ve özlemle anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu ve yurdumuzun kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 79’uncu yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de saygı, minnet ve rahmetle anıldı.

Atamızı minnet ve özlemle anıyoruz
10 Kasım 2017 Cuma 10:19

ANMA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Çelenk törenine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇELENKLER SUNULDU
Atatürk Anıtı’na sırasıyla Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saat 9’u 5 geçe sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunularak bayraklar yarıya indirildi. Ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi.     
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.