Atatürk Caddesi yarış pistine döndü

Yeni açılan işletmelerle birlikte, Atatürk Caddesi’nin Saray yönü girişiyle Belediye Meydanı arasındaki bölümde yaya ve araç yoğunluğu artarken, bazı kendini bilmez sürücüler caddenin bu bölümünü adeta yarış pistine çeviriyor

Atatürk Caddesi yarış pistine döndü
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:44

 ARAÇLARIN SESİ TEPKİ ÇEKİYOR

Özellikle akşam saatlerinde caddede beliren ve gece geç saatlere kadar hız denemeleri yapan araçlardan çıkan aşırı egzoz sesi de çevredekilerin büyük tepkisini çekiyor.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, her an bir kazanın ve can kaybının yaşanabileceğine dikkat çekerken, geç saatlerde araçlardan çıkan seslerin özellikle erken yatan çocuklara ve hastalara büyük rahatsızlık verdiğini söyledi.  

ADETA SAĞIR OLUYORUZ

Aileleriyle birlikte yürüyüş yapmak için Atatürk Caddesi’ne çıktıklarını belirten vatandaşlar, “Özellikle küçük yaşta çocuğu olan aileler büyük tedirginlik yaşıyor. Araçların ve motosikletlerin çıkardıkları ses zaten ayrı bir konu. 400 metrelik yolda deyim yerindeyse kulaklarımız araç sesinden sağır oluyor. Trafik ekiplerinin bu araçları tespit edip gerekli cezayı vermesi lazım. Bu sürücülerin kendilerini göstermeye çalışırken kazaya sebep olması adeta an meselesi.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.