Atatürk İlkokulu da çağa ayak uydurdu

Çerkezköy Atatürk İlkokulu Stem-Kodlama sınıfı, Zeka Oyunları sınıfı ve okul kütüphanesinin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte Stem-Kodlama sınıfı ve Zeka Oyunları sınıfını gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Atatürk İlkokulu da çağa ayak uydurdu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2019 Perşembe 13:15

AÇILAN SINIFLARIN HAKKINDA DETAYLAR PAYLAŞILDI
Gerçekleşen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ile veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez açılış konuşması gerçekleştirdi. Açılışa katılanlara teşekkür eden Dönmez “Öncelikli olarak açılışını gerçekleştireceğimiz stem kodlama ve robotik atölyemiz yaklaşık 55 metrekare alanda bulunmakta ve aynı anda 16 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitede olup 45 bin bedelle gerçekleştirilmiştir. Zeka oyunları sınıfımız 35 metrekare alan üzerinde oluşturulmuş olup içerisinde 50 adet oyun bulunmakta ve aynı anda 24 öğrencimize eğitim verebilecek kapasitede olup 15 bin TL maliyetle oluşturulmuştur. Son olarak okul kütüphanemiz 55 metrekare alan üzerinde bulunmakta ve içerisinde 5 bin adet kitap bulunmaktadır. 15 bin TL maliyetle kazandırılan kütüphanemizden aynı anda 44 öğrenci hizmet alabilmektedir” ifadelerini kullandı.
ABBAN BİLGİLENDİRİLDİ
Dönmez, “Bizlere her zaman yardımlarını esirgemeyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz’e, İl Milli Eğitim STEM Koordinatörü Neslihan Fidan’a, bu projenin gerçekleşmesinde maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Okul Aile Birliği Yönetim kurulumuza, açılışımıza katılanlara herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte Stem-Kodlama sınıfı, Zeka Oyunları sınıfını gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.